Monday, 4 February 2013

Segmen Pencarian BloggerStarz

Click to Join Contest
Contest Deadline 21 Feb 2013
Blogging...

Blogging salah satu perkara paling OHSEM dalam hidup saya. Sebab apa? Sebab dapat share banyak perkara. Well you know, sharing is caring.

Pengalaman paling best berblog selain SHARING ialah bila tengok stats semakin bertambah. Its mean reader semakin bertambah. So, bila ramai pembaca dan bembaca tu stay untuk membaca dan menjadi pembaca setia untuk blog kita, off course la semua yang kita buat dan tulis dalam blog rasa sangat-sangat dihargai. Readers appreciation make me wanna blog and share more and more.

Yang tidak bestnya bila berblog, yang HAMPEH bila tiada idea untuk serve pembaca =="

Bila ramai reader, peluang untuk share akan lebih luas. Bila dapat share its mean that we care dan pengalaman cam BEST dalam bloging ni pun akan bertambah. Sebab tu saya nak masuk bloglist Geng Ohsem. 


16 comments:

  1. Replies
    1. u r most welcome..baru gak dlm dunia blogger ni..so hopely join ni dapat kenalan bliger n improve dlm bloging

      Delete
  2. dari segmen sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. salam perkenalan gak..done follow u :)

      Delete
  4. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  5. Follow sini dari segmen sama... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  6. http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    salam knal..done folo sini..dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum awak.. :) gud luck ye. Saya pun join jugak contest ni.. Slamat ya :)
    http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  8. done follow you...harap boleh follow balik:-)

    http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz_15.html

    ReplyDelete
  9. http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz_15.html

    dah follow awak.harap dpt follow saya pulak:-)

    ReplyDelete
  10. salam kenal. dah follow awak.

    singgah dari dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete